Skaffa en blogg/nyhetssida till ert företag

Allt fler svenska och Internationella företag har sett fördelarna med en företagsblogg. Företaget blir en aktivare part på Internet, större marknadsandelar, chansen att visa sig vara en innovatör och kunskapskälla på sitt område, nå ut till en ny målgrupp och få en bättre dialog med sin nuvarande målgruppp. Ni som bloggare utvecklas samtidigt som ni berättar om er verksamhet för oss andra. Om ni lyckas bra med er blogg kan bloggen bli en direkt inkomstkälla genom annonsintäkter och inte bara en indirekt intäkt genom nya affärer tack vare er företagsblogg.

Vad ingår i paketet?

När man beställer blogg/nyhetssida av BraMarknadsföring Sverige ingår allt.

Domännamn: Vi väljer strategiskt ut ett domännamn till er, har ni önskemål om domännamn går det givetvis bra. Kostnaden för domännamnet ingår i den fasta årsavgiften.

Webbhotell: Öppningsavgiften för drift ingår i vår öppningsavgift. Den löpande kostnaden för webbhotell ingår i den fasta årsavgiften.

Installation: Installation av webbhotell, domännamn, administration, uppsättning av ftp-konto, databas, design ingår i den fasta öppningsavgiften.

Design: Ni får välja mellan ett antal olika designer som vi sen sätter upp för er. Implementering av design ingår i den fasta öppningsavgiften.

Övrigt: Vi använder oss för närvarande av Wordpress plattform åt våra kunder. Vi bygger om grundplattformen från Wordpress för att bättre lämpa sig för sökmotorerna och era besökare.

Priser


Öppningsavgift: 5 995 kr

Öppningsavgiften bjuder vi på november ut!Fast årsavgift: 1 995 kr

Inga dolda- eller tillkommande kostnader, ett komplett paket till ett riktigt bra pris!

Beställningsformulär


Företag:
Företagshemsida:
Organisationsnummer:
Address:
Postnummer:
Postort:

Kontaktperson:
E-post:
Telefonnummer:
Villkor:
Godkänner villkoren ovan: