Annonsera i kataloger

ButikSök.se - butiker på Internet

ButikSök.se är en samling av nätbutiker där tanken är att koppla samman köpare och säljare. Butikerna kan presentera sig själva så väl som sina produkter. ButikSök riktar främst in sig på butiker med en hemsida, Självfallet finns det möjlighet för alla hemsidor all lägga till sig där. Ett utmärkt alternativ för den som vill direkt nå en potentiell målgrupp som är ute efter butiker och produkter.

För den som vill synas på ButikSök finns det 4 olika alternativ, Standardpaket (gratis), Silverpaket, Guldpaket eller Platinapaket. Under annonsera kan ni läsa mer om vad de olika paketen innebär samt vad de kostar.

ButikSök säljer även annonsplatser i form av banner i storleken 468x60. Fördelen att annonsera hos dem är att du kan annonsera under enskilda underkategorier och/eller huvudkategorier. Om ni säljer kläder varför då synas under "datorer & tillbehör"? Detta innebär att er annons endast visas för er målgrupp, vilket är enormt mycket mer effektivt än att annonsera för "alla".

För dig som redan använder sig av någon annan betaltjänst hos BraMarknadsföring Sverige ges 30 % rabatt på samtliga paket på ButikSök.

ButikSök.se

ToppLänk.se

Kombinera möjligheten att få fler riktade besökare med en starkare position på Google genom att köpa Pluspaket på Topplank.se.

Pluspaket för endast 995 kr / år.